Grim: ''Vind dat FC Twente ook best gas heeft gegeven vandaag''

0
Grim: ''Vind dat FC Twente ook best gas heeft gegeven vandaag''

FC Twente verloor donderdagmiddag met 2-1 bij RKC Waalwijk. In Waalwijk barstte een volksfeest los, omdat de ploeg van trainer Fred Grim zich officieus veilig heeft gespeeld.

"We hebben een hele mooie stap gezet", zegt Grim voor de camera van de NOS. "Het was belangrijk om te winnen, zeker als je ook kijkt naar de andere uitslagen. Maar we moeten zondag nog wel de volgende stap maken."

Grim vond RKC in de eerste helft niet goed spelen. "Mijn spelers hebben deze wedstrijd best wel spannend gevonden", geeft hij aan. "In de eerste helft kwamen we niet echt los, maar in de tweede helft wel. Als je dan zo'n uitslag neerzet, na een achterstand, dan is het logisch dat je zo'n ontlading krijgt."

RKC Waalwijk heeft een voorsprong van drie punten én dertien doelpunten op FC Emmen, dat zondag op bezoek gaat bij degradant VVV-Venlo. Grim verwacht dat de Limburgers hun sportieve plicht doen. "Als je kijkt naar Helmond Sport tegen De Graafschap, die doen ook gewoon hun ding. Ik vind dat FC Twente ook best gas heeft gegeven vandaag. Ik verwacht ook dat VVV normaal die wedstrijd in gaat."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 14 August 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›