Misidjan krijgt compliment: ''Heeft mij enorm positief verrast''

1
Misidjan krijgt compliment: ''Heeft mij enorm positief verrast''

Virgil Misidjan lijkt onderweg naar FC Twente. De buitenspeler vertrekt transfervrij bij PEC Zwolle en dus hoeft FC Twente geen transfersom te betalen.

Clubwatcher Tijmen van Wissing is in ieder geval optimistisch over de buitenspeler. "Bij PEC Zwolle heeft Misidjan mij enorm positief verrast in de tweede seizoenshelft. Buitenspeler werd toen ook al 'aangeboden' bij FC Twente, waar ze kozen voor Abass. Reputatie van Misidjan was toen ook niet goed. Maar die kritiek heeft hij vanaf de eerste dag kunnen verstommen", vertelt hij op Twitter.

Van Wissing stelt dat Zwolle wel met de buitenspeler verder wilde, maar dat de club het geld er niet voor had. "In Zwolle hebben ze gewoon op dit moment het geld niet liggen voor Misidjan", besluit de journalist van RTV Oost. Misidjan stond ook in de belangstelling van FC Utrecht, FC Groningen, Swansea City en Reading.

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 7 Jun 2021 om 23:00
    Echt een prima speler met een enorme trukendoos. Tweebenig en kan op beide flanken uit de voeten. Heeft ritme op kunnen doen bij Zwolle afgelopen halfjaar en heeft dat er goed gedaan. Als hij uitblinkt kun je er nog een mooi bedrag voor krijgen ook. Komt heel symphatiek over in interviews.
Saturday 14 August 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›