Misidjan sprak met Narsingh en Pique: ''Gaven me een goed gevoel''

0
Misidjan sprak met Narsingh en Pique: ''Gaven me een goed gevoel''

FC Twente heeft zich donderdag definitief weten te versterken met Virgil Misidjan. De rappe vleugelaanvaller, die een contract voor twee seizoenen heeft getekend, kijkt er naar uit om de fanatieke fans te vermaken met zijn acties in de Grolsch Veste. 

"Zonder supporters voelt het al goed, laat staan met supporters. Dus ik hoop dat het stadion aankomend seizoen vol zit", aldus Misidjan, die met meerdere voormalig FC Twente-spelers sprak. "Ik heb met Narsingh gesproken en met Mitchell Pique. Die gaven me een goed gevoel en de trainer en technisch directeur (Ron Jans en Jan Streuer, red.) ook", vertelt hij voor de camera van FC Twente TV. 

René van der Gijp zag in 2013 (zie fragment van Veronica Inside onderaan) al dat Misidjan 'op de brommer zat' in het stadion van FC Twente. "Ik kan me nog hele leuke momenten herinneren, waaronder dat moment tegen Douglas aan de zijlijn", lacht Misidjan. "Wat me het meest bij is gebleven is dat het publiek - ondanks dat ik voor Willem II speelde - toch positief reageerde op de acties die ik maakte. Laten we hopen dat ze dat nu nog uitbundiger gaan doen nu ik voor Twente speel", besluit de snelle buitenspeler. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 14 August 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›