FOTO | Definitieve programma FC Twente bekend: 2 wijzigingen

0
FOTO | Definitieve programma FC Twente bekend: 2 wijzigingen

De KNVB heeft vrijdagmiddag het definitieve competitieprogramma voor komend seizoen bekendgemaakt. In totaal zijn er twee wedstrijden van FC Twente gewijzigd. 

Het duel tussen Go Ahead Eagles in speelronde 15 is op zondag 5 december vervroegd van 16.45 uur naar 14:30 uur. Het duel tussen FC Twente en SC Heerenveen in speelronde 19 is zelfs een dag verplaatst, van zondagmiddag 16 januari om 14.30 uur naar zaterdagavond 15 januari om 20.00 uur.

FC Twente begint het Eredivisie-seizoen op zaterdag 14 augustus met een uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard. "Afgelopen seizoen was het spannend of de competities vanwege de coronapandemie op tijd kon worden uitgespeeld. Dat is gelukt en voor het komend seizoen ziet het er weer een stuk rooskleuriger uit", zegt Jan Bluyssen, manager competitiezaken betaald voetbal bij de KNVB.

"Zoals elk jaar hebben we naar alle betrokkenen geluisterd en geprobeerd het competitieprogramma zoveel mogelijk aan te laten sluiten op de wensen en struikelblokken van iedereen. Alle partijen hebben zich weer zo flexibel mogelijk opgesteld, daar zijn we ze dankbaar voor. Laten we hopen op een spannend en spectaculair seizoen 2021/'22", aldus Bluyssen.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 14 August 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›