Ulderink: ''Dan heb je gezien dat Ivar wat meer aanwezig was''

0
Ulderink: ''Dan heb je gezien dat Ivar wat meer aanwezig was''

Andries Ulderink is zeer tevreden met de voorlopige oefencampagne van FC Twente. De assistent-trainer van Ron Jans heeft van de hoofdtrainer veel vrije ruimte gekregen om aan de slag te gaan met zijn spelers.

"Ron gaat zijn rol als hoofdtrainer iets anders invullen. Dus ik mag een rol vervullen waarbij ik nog meer betrokken ben bij besprekingen. Ik ga daar Ron en Ivar (Van Dinteren red.) nog meer in ondersteunen. Dat past ook echt bij mij en dat wil ik voorlopig ook zeker blijven doen", vertelt Ulderink in gesprek met 1Twente Enschede.

Ulderink weet dat een deel van de voorbereiding erop zit, waarbij er vooral gelegd is op het verdedigende aspect. "Als je de eerste twee weken gevolgd hebt dan heb je gezien dat Ivar wat meer aanwezig was, omdat we vooral veel accent op de verdediging hebben gelegd", blikt hij terug. 

"De komende weken ligt het accent meer op het balbezit en het aanvallende gedeelte. Hoe gaan we opbouwen en hoe gaan we kansen creëren? Vandaag was ik wat meer en wat langer aanwezig. Uiteraard gebeurt dat ook in combinatie met de verdedigende componenten. Dat past goed bij mij", besluit Ulderink. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!