Langeler na nederlaag: ''Daar ben ik nu ook het meeste ziek van''

0
Langeler na nederlaag: ''Daar ben ik nu ook het meeste ziek van''

PEC Zwolle verloor vrijdag in een geheime oefenwedstrijd (twee keer 60 minuten) met 1-0 van FC Twente en proefspeler Denilho Cleonise nam de enige treffer voor zijn rekening. Trainer Art Langeler baalde dat zijn ploeg niet wist te scoren in 120 minuten.

"Daar ben ik nu ook het meeste ziek van, je bent gelijkwaardig aan de tegenstander maar je verliest wel", blikt hij terug op de website van De Stentor. "Dat is iets wat een beetje aan de kont van PEC blijft hangen de laatste tijd en daar moeten we snel vanaf", legt Langeler uit. 

"We krijgen best kansen, maar we hebben zeker wel twintig situaties gehad waarin we het nalaten de kans te creëren", blikt hij teurg. "Omdat we niet diepgaan op het juiste moment. Of omdat we de man die de diepte kiest niet goed aanspelen. We twijfelen, nemen geen beslissingen", aldus Langeler.

"Ik weet best dat we met veel jonge jongens spelen", benadrukt hij. "Maar je kan ook andersom redeneren: jonge jongens krijgen een kans en die kan je ook met twee handen aangrijpen. Het is profvoetbal, je zal niet de eerste jongen van 18 of 19 jaar zijn die doorbreekt in de eredivisie.’’

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 14 August 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›