Geen FC Twente-supporters welkom bij duel met Arminia Bielefeld

1
Geen FC Twente-supporters welkom bij duel met Arminia Bielefeld

FC Twente speelt op zaterdag 31 juli een vriendschappelijke wedstrijd tegen Arminia Bielefeld. Het duel wordt gespeeld in het Duitse Gütersloh. 

Supporters van FC Twente hoopten eind deze maand te mogen afreizen naar Duitsland om de oefenwedstrijd te aanschouwen, maar dat blijkt niet mogelijk. "In heel Duitsland zijn tot eind augustus geen uitsupporters bij voetbalwedstrijden toegestaan", valt te lezen op de website van FC Groningen.

FC Groningen speelt zelf eveneens op 31 juli een uitwedstrijd tegen Borussia Mönchengladbach. De Duitse autoriteiten hebben de Nederlandse club laten weten dat supporters van FC Groningen niet welkom zijn in het Borussia-Park, waar wel Duitse fans aanwezig mogen zijn.

FC Twente speelt komende zaterdag twee uitwedstrijden tegen ADO Den Haag. Daarna gaan de Tukkers dus op bezoek bij Arminia Bielefeld. Op dinsdag 3 augustus is Venezia de tegenstander in De Grolsch Veste. Dat duel wordt achter gesloten deuren gespeeld. Bij het treffen met Lazio Roma op zaterdag 7 augustus zijn nog wel 20.000 supporters van FC Twente welkom.

Foto: NESImages.nl

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 20 Jul 2021 om 18:30
    Dat is mooi balen. Wordt ons een leuk tripje door de neus geboord!
Saturday 14 August 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›