Jans: ''Jammer dat er morgen nog geen supporters bij mogen zijn''

1
Jans: ''Jammer dat er morgen nog geen supporters bij mogen zijn''

FC Twente speelt zaterdag geen 'standaard oefenduel' tegen ADO Den Haag, zo laat de club uit Enschede weten via de officiële kanalen. De eerste wedstrijd om 14:00 uur duurt 75 minuten en de tweede wedstrijd is ingekort naar 45 minuten. 

“In deze fase van de voorbereiding kunnen de meeste spelers steeds meer minuten maken, vervolgens is het de komende oefenduels toewerken naar de volledige 90 minuten. Zaterdag zal een deel van de selectie 75 minuten spelen, een deel 60 minuten en een deel 45 minuten", legt Ron Jans uit.

"Op die manier kan de hele spelersgroep minuten maken en hoeven we niet nog een tweede wedstrijd te organiseren in het weekend. Daarom speelden we vorige week tegen PEC Zwolle twee keer 60 minuten", vervolgt de oefenmeester, die met FC Twente nog vier oefenduels speelt in de komende weken.

Volgende week staat de wedstrijd tegen Arminia Bielefeld op het programma, terwijl Venezia en Lazio Roma in augustus op bezoek komen in de Grolsch Veste. “Mooie en sterke tegenstanders om tegen te oefenen. Jammer dat er morgen (tegen ADO Den Haag, red.) en tegen Venezia nog geen supporters bij mogen zijn, gelukkig gaat dat tegen Lazio wel gebeuren", besluit Jans. 

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 23 Jul 2021 om 19:11
    De uitslag interesseert me geen ene reet zolang we maar blessure vrij uit dit duel komen.
Friday 1 October 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›