Bruns stelt doelstelling: ''Ik ga voor minuten bij het eerste elftal''

3
Bruns stelt doelstelling: ''Ik ga voor minuten bij het eerste elftal''

Veel jongelingen maakten dinsdagmiddag minuten tijdens de oefenwedstrijd tegen Venezia (0-1). Zo ook Max Bruns. De middenvelder zag een aantal momentjes waarin hij kan verbeteren.

"Ik vond het aan de bal een redelijke wedstrijd van onze kant, tegen een fysieke tegenstander", zegt Bruns op de clubsite. "Voor mij persoonlijk lekker om negentig minuten in de benen te hebben. Aan de bal vond ik het wel goed gaan, verdedigend heb ik momentjes waarin ik kan verbeteren."

De Tukkers speelden met veel talenten. "Heel jonge groep", zegt Bruns. "Ik ben eigenlijk niet anders gewend dan om met deze jongens te spelen. Tuurlijk mis je wat ervaring, maar op zich hoeft het niet heel veel uit te maken. Tuurlijk baal je dat je verliest. Ik ben nu wel een beetje gesloopt."

Bruns heeft een duidelijke doelstelling voor dit seizoen. "Het eerste bevalt goed. Het was momenten even aanpoten, maar ik ben zeker op mijn plek hier en heb het naar mijn zin. Als doelstelling heb ik zoveel mogelijk minuten maken bij het eerste elftal en anders ontwikkelen bij onder 21. Ik ga voor de minuten bij het eerste elftal."

3 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 4 Aug 2021 om 10:17
  • Quote van 4 Aug 2021 om 09:41
   Hoe oud is hij?
  19. Vond hem op die ene fout in de defensie best sterk spelen. Markelo ook op en die speelde op een positie die nog nooit heeft gespeelt. Maar dat vond ik van hilgers ook op rechtsachter.
 • 4 Aug 2021 om 09:41
  Hoe oud is hij?
 • 3 Aug 2021 om 23:36
  Goed hout !
Friday 1 October 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›