Jans lyrisch over aanwezige fans: ''Het publiek is zó mooi''

1
Jans lyrisch over aanwezige fans: ''Het publiek is zó mooi''

Ron Jans bleek extatisch met de zege van zijn ploeg tegen FC Utrecht. Dankzij een late wereldgoal van Robin Pröpper wonnen de Tukkers met 1-0.

"Of dit lekker is? Dan druk je het nog zachtjes uit, dit is héérlijk. Vlak voor tijd met een prachtige goal, dan is er een enorme ontlading. Het publiek is zó mooi. Tegen Ajax genoot ik er al van en hopelijk gebeurt het nog veel vaker dit seizoen. Geweldig. De jongens hebben alles gegeven en zijn tot het gaatje gegaan. Dan moet je hartstikke tevreden zijn", vertelde Jans in gesprek met Voetbal International.

FC Twente kende ook veel afwezigen. "Als je kijkt wie er allemaal niet bij zijn, dan kan dit een heel mooi seizoen worden. We kijken naar de lange en de korte termijn. De korte termijn is de komende wedstrijd tegen Vitesse. Als we echt stappen willen zetten, zullen we daar ook een goed resultaat moeten neerzetten. Ik doe het met de spelers die er zijn en die er tegen Utrecht bij waren, hebben het uitstekend gedaan."

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 12 Sep 2021 om 18:02
    Hé HALLOOOOO ik zit/sta daar niet maar vind dit wel bizar ENSCHEDE - De spelers presteerden goed, maar gastheer FC Twente liet zich zaterdag niet van zijn beste kant zien. Dat vindt een groepje supporters dat plaats moest nemen op rode stoeltjes die onder de smeer en vogelpoep zaten.
Friday 1 October 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›