Hake boos op ploeg: ''FC Twente had ook een gemankeerd elftal''

0
Hake boos op ploeg: ''FC Twente had ook een gemankeerd elftal''

René Hake verloor met zijn FC Utrecht met 1-0 van zijn voormalig werkgever FC Twente. Hij baalde achteraf flink gaf hij aan.

"Dat komt door de manier waarop die goal ontstaat. We wilden niet dat het hectisch werd en dat het publiek erachter ging staan. Het begint vooral bij ons eigen spel, dat beter had gekund en beter had gemoeten", stelt Hake in gesprek met NOS Studio Voetbal.

Waarom ging het tegen Feyenoord zo goed, en tegen FC Twente zo slecht? "Dat is iets waar je graag makkelijke antwoorden op wil hebben, maar dat is er niet. Soms denk je als trainer: hoe is het mogelijk? Ze hadden ook nog een gemankeerd elftal, doordat ze een aantal jongens er niet bij hadden."

De trainer baalde dan ook flink. "Je hebt de intenties wel, maar dan lukt het niet. Dat heeft vooral met jezelf te maken, maar ook met de tegenstander die bepaalde dingen doet waar je op moet anticiperen", aldus Hake. "We kozen er niet bewust voor om terug te zakken. We kregen het niet voor elkaar om dusdanig goede druk op FC Twente te krijgen waardoor we ook meer balveroveringen krijgen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Friday 1 October 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›