FC Twente-fans gaven de doorslag: ''Dat vindt het publiek prachtig''

0
FC Twente-fans gaven de doorslag: ''Dat vindt het publiek prachtig''

Leon ten Voorde was onder de indruk van het publiek in De Grolsch Veste in het duel met FC Utrecht. Hij ziet dat FC Twente haar fans heel hard nodig heeft. De ontlading na de goal van Robin Pröpper was gigantisch.

"Wat er toen gebeurde in De Grolsch Veste... Willem Janssen en René Hake zeiden ook wel dat het ongekend is wat er dan gebeurt in Enschede. Vorig jaar heeft FC Twente twaalf wedstrijden thuis niet gewonnen, vanaf oktober tot mei in een leeg stadion. Ik denk niet dat het toeval is dat ze, op basis van adrenaline en voortgestuwd door dat publiek, op het laatst nog scoren", vertelt Ten Voorde bij De Ballen Verstand van TC Tubantia.

"Willem Janssen zei ook: steek het lontje niet aan in De Grolsch Veste, dan gaat het publiek erachter staan." Dat lukte FC Utrecht niet. "Maher lag in de eerste minuut op de grond. Zerrouki liep langs hem heen en die riep wat en vanaf dat moment hebben die twee het de hele wedstrijd aan de stok gehad." Fardau Wagenaar vult aan: "Dat vindt het publiek natuurlijk prachtig."

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door FC Twente (@fctwente)

Foto: NESImages.nl

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Friday 1 October 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›