Unnerstall 'puntenpakker' bij FC Twente: ''Nog beter dan ik dacht''

1
Unnerstall 'puntenpakker' bij FC Twente: ''Nog beter dan ik dacht''

Jan van Staa en Tijmen van Wissing zijn te spreken over de prestatie van FC Twente tegen FC Utrecht. Al vonden de heren ook wel dat FC Utrecht zich makkelijk liet gaan.

"Als ik die Van de Streek zie verdedigen daar in de slotseconden, dan praat je over FC Utrecht, dat lijkt toch nergens op? Dat die dan zo geweldig binnenvalt, het is geluk, het is een voorzet, het is geen voorzet, maar het is toch heerlijk man", vertelt Jan van Staa bij De Oosttribune van RTV Oost.

Ook Tijmen van Wissing zag FC Utrecht schutteren. "Je zag bij FC Utrecht meteen de irritatie al na een paar minuten en dat hield niet op bij Maher." Overigens krijgen ook de Tukkers een compliment. "Ik vond FC Twente in de eerste tien minuten echt goed, daarna was het een vrij vlakke wedstrijd. Buiten Douvikas was bij FC Utrecht niemand aan boord, maar dat vond ik ook de verdienste van FC Twente."

Het had echter ook mis kunnen gaan voor de Tukkers, als Lars Unnerstall niet had gered op de inzet van Mimoun Mahi, zag ook Van Staa. "Dat zijn breekpunten in de wedstrijd, een kwartier voor tijd. Als je dan ziet hoe hij die bal tegenhoudt. Het was een honderd procent-kans. Als hij erin was gegaan had niemand wat gezegd. Hij pakt hem wel en hij is een puntenpakker."

Van Wissing is lyrisch over de doelman. "Ik zag een foto waarop je zijn spieren ziet, een heel krachtige arm. Heel vaak zie je dat hij via de arm nog in het doel slaat. Hier zie je hoe krachtig hij is. Superlatieven komen te kort bij die man. Ik vind hem echt nog beter dan ik dacht. Je ziet dat hij rust uitstraalt", besluit hij. 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door FC Twente (@fctwente)

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 14 Sep 2021 om 12:34
    Ben zeer blij met zijn optreden!!
Friday 1 October 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›