Huntelaar (38) stopt: deze vier Nederlandse clubs grepen mis

3
Huntelaar (38) stopt: deze vier Nederlandse clubs grepen mis

Klaas-Jan Huntelaar heeft besloten om te stoppen met zijn loopbaan als profvoetballer. Freek Jansen weet echter te melden dat de 38-jarige centrumspits, die vorig seizoen nog bij Ajax en Schalke speelde, de clubs voor het uitkiezen had. 

"Hoewel De Graafschap er alles aan deed om Huntelaar terug naar De Vijverberg te laten keren, Marcel Boekhoorn namens NEC de portemonnee wilde trekken en ook clubs als SC Heerenveen en FC Twente een poging waagden, het mocht niet baten", schrijft hij in de rubriek VI Opinie.

"Huntelaar nam voor zichzelf de tijd om alles op een rijtje te zetten", vervolgt Jansen. "Die tijd is ‘officieel’ nog aan de gang, maar de voormalige spits heeft de knoop voor zichzelf al doorgehakt. Hij keert niet meer terug als voetballer. Na Guus Hiddink als trainer houdt Klaas-Jan Huntelaar het als voetballer voor gezien."

"Twee Achterhoekse grootheden, verworden tot wereldburgers. De herinneringen blijven bestaan. Aan succesvolle carrières en in het geval van Huntelaar bovenal aan het jagen op goals, veel goals. Het is mooi geweest. De doelpuntenmachine is tot stilstand gekomen. Zijn nieuwe leven is begonnen", legt hij uit. 

3 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 15 Sep 2021 om 21:09
  • Quote van 15 Sep 2021 om 18:16
   Wat mut hij daar dan?ooit begonnen ja Aber so eindigen nee
  Omdat hij ook uit de achterhoek komt, 10km van Doetinchem
 • 15 Sep 2021 om 18:16
  • Quote van 15 Sep 2021 om 14:01
   Jammer dat Huntelaar niet naar de graafschap gaat
  Wat mut hij daar dan?ooit begonnen ja Aber so eindigen nee
 • 15 Sep 2021 om 14:01
  Jammer dat Huntelaar niet naar de graafschap gaat
Sunday 19 September 2021
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›