Misidjan over valse start: ''Dat heb ik in het begin wel gedaan''

0
Misidjan over valse start: ''Dat heb ik in het begin wel gedaan''

FC Twente wist zich in de zomer te versterken met Virgil Misidjan en de rappe vleugelaanvaller kwam met hoge verwachtingen naar Enschede. Toch kende hij door zijn blessure in de voorbereiding een 'valse start' bij de Tukkers. 

"Ik kwam redelijk fit binnen en ik voelde me gewoon goed en ik had er heel erg zin in", blikt hij terug bij FC Twente TV. "Alleen ik denk dat we op het begin te snel van start zijn gegaan door de emotie en het enthousiasme. Ik wist bijvoorbeeld van: hé, mijn knie gaat het misschien niet houden als ik te lang ga trainen of meteen te hard van stapel ga. En dat heb ik in het begin wel gedaan", aldus Misidjan. 

"Daar heb ik nu ook wel van geleerd", benadrukt hij. "De trainers en de technische staf hebben ook gezegd van: misschien is het beter als we met jou iets rustiger aan doen, zodat je in de wedstrijd kan gaan vlammen", vervolgt Misididjan, die het uitstekend naar zijn zin heeft bij FC Twente. "Heel leuk, het is echt een volksclub. Ik woon nu in Enschede, er komen elke dag veel jongetjes langs die me groeten of succes wensen. Je kan echt zien dat het leeft hier, dat zag je ook bij de wedstrijd tegen Utrecht." 

Foto boven via: NES Images.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 19 September 2021
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›