Bosch krijgt kritiek: ''Het was een dramatische bal natuurlijk''

0
Bosch krijgt kritiek: ''Het was een dramatische bal natuurlijk''

FC Twente won afgelopen weekend in eigen huis met 1-0 van FC Utrecht en Lars Unnerstall hield zijn ploeg in de tweede helft met een cruciale redding op de been. Nick Hengelman en René Wagelaar waren bij VoetbalTijd vol lof over de Duitse sluitpost.

"Maar het was ook een dramatische bal van Bosch natuurlijk, die breedtebal op Troupee. Die wist ook niet wat-ie er mee moest", blikt Wagelaar terug. "Maar die redding (van Unnerstall, red.) was top, goede keeper man. Ik vond Sadilek ook wel prima en de jeugd was ook weer goed. Hilgers achterin beviel me wel. Een domme gele kaart, maar voor de rest prima", legt hij uit.

Ook Hengelman is onder de indruk van Unnerstall. "Nederland heeft er een handje van om te kijken naar de balbehandeling met de voeten, maar het gaat om ballen pakken die op goal geschoten worden. En als je zo'n bal pakt, pak je gewoon drie punten voor de ploeg uiteindelijk", reageert hij. "Want ik denk dat die bal die hij pakt belangrijker is dan de goal die Pröpper uiteindelijk scoort. Dus eigenlijk pakt Unnerstall een punt, maar dankzij Pröpper dan drie uiteindelijk", besluit Hengelman. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 19 September 2021
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›