''Durf te stellen dat Ulderink de beste is die ik heb meegemaakt''

0
''Durf te stellen dat Ulderink de beste is die ik heb meegemaakt''

Nick Hengelman is clubloos na zijn vertrek bij Ajax. De oud-doelman van FC Twente traint mee bij De Graafschap, maar hoopt op een nieuw avontuur.

"Als er een mooie nieuwe club voorbij komt, dan sta ik daarvoor open. In de tussentijd houd ik mijn conditie op peil bij De Graafschap", aldus Hengelman, die nu niet rekent op een contract bij De Graafschap. "Je hebt Hidde Jurjus daar op goal staan, dat is gewoon een prima keeper voor De Graafschap. Maar als ze wat willen, dan mogen ze altijd bellen."

Hengelman speelde zijn hele loopbaan in Nederland, met uitzondering van een avontuur in Zuid-Afrika. De Enschedeër stond een jaar onder de lat bij Ajax Cape Town. "De huidige assistent-trainer van FC Twente zat daar toentertijd, Andries Ulderink", vertelt Hengelman bij VoetbalTijd.

"Ik kende hem nog van mijn tijd bij AGOVV. Ik stuurde hem een berichtje: hé trainer, als je nog een keeper zoekt, ik ben beschikbaar." Hengelman heeft een hoge pet op van Ulderink als trainer. "Ik durf wel te stellen dat het de beste is die ik heb meegemaakt", aldus de 31-jarige doelman.

Foto: NESImages.nl

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 24 October 2021
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›