Derksen kritisch: ''Geen keeper die geschikt is voor topvoetbal''

3
Derksen kritisch: ''Geen keeper die geschikt is voor topvoetbal''

PSV kwam donderdag in de Europa League tegen Real Sociedad op een 1-0 voorsprong, maar in een mum van tijd stond het 1-2 voor de Spanjaarden. Johan Derksen is niet onder de indruk van Joël Drommel, die volgens de analist niet vrijuit ging bij de tweede goal.

"Die keeper kan toch wel van de lijn komen, daar? De bal komt op vijf meter", sprak Derksen tijdens de rust bij Veronica. "Als je hem niet pakt, dan kan hij hem zo intikken. Hij blijft altijd op de lijn staan. Hij pakt zeker geen punten. Het is gewoon geen keeper die geschikt is voor topvoetbal."

Derksen was halverwege niet positief over het spel van PSV. "Ze hebben een soort zinloos overwicht", constateert hij. "Het gevaar bij PSV kwam de laatste tijd eigenlijk van de vleugelspitsen, maar die hebben nu geen kansen gecreëerd. Het balbezit mondt niet uit in kansen", blikt Derksen terug. 

3 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 17 Sep 2021 om 14:42
    Drommel heeft gisteren een punt gepakt voor de lampjes.
  • 17 Sep 2021 om 14:05
    Derksen is een ouwe zeur die steeds in herhaling valt.red drommel PSV als hij een bal tegenhoud van een speler die alleen op hem af komt dan zegt hij dat het slecht van de speler is om zo n kans te missen
  • 17 Sep 2021 om 13:05
    Psv fanpagina?
Sunday 5 December 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›