FC Twente bedankt sponsoren: ''Hartverwarmend was de steun''

2
FC Twente bedankt sponsoren: ''Hartverwarmend was de steun''

Jan-Willem Brüggenwirth is blij dat de Grolsch Veste vanaf 25 september weer 'volledig open' mag. Na de thuiswedstrijd tegen AZ (op donderdag 23 september) kan FC Twente dus eindelijk weer in een uitverkocht stadion spelen. 

"Dat betekent dat we zondag 17 oktober (Willem II-thuis, red.) met 30.000 supporters naar het stadion mogen en hopelijk ‘een volle bak’ hebben. Wat hebben we ernaar gesnakt", schrijft hij in zijn wekelijkse nieuwsbrief op de clubsite. "Er is verlies geleden, er is veel geld geïnvesteerd in het coronaproof maken van de clubs. De competities zijn gestaakt", blikt Brüggenwirth terug.

"Er is gespeeld voor geheel lege tribunes en daarna voor ‘beperkt publiek’, waarbij toeschouwers werden omringd door lege stoeltjes. Er is door velen getest op corona", vervolgt hij. "Continue heeft het betaald voetbal zich aangepast aan de nieuwe realiteit. De Fieldlab-onderzoeken hebben eerder al uitgewezen dat volle stadions veilig en verantwoord zijn", legt Bruggenwirth uit. 

"Iedere bezoeker is gevaccineerd, negatief getest of beschikt over antistoffen. Men zit in de buitenlucht en kan niet gaan zwerven over alle tribunes, waardoor het aantal contacten beperkt blijft. Dat bewijst de praktijk ook, er hebben zich het afgelopen anderhalf jaar geen coronabrandhaarden voorgedaan in de stadions. FC Twente dankt alle supporters en sponsors die al die tijd loyaal zijn gebleven. Hartverwarmend was de steun die we de afgelopen anderhalf jaar hebben mogen ontvangen", besluit Brüggenwirth. 

 

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 17 Sep 2021 om 21:56
  • Quote van 17 Sep 2021 om 18:12
   En nu je sterke kant laten zien en volop je inzetten op marketing en sponsoring. Succes Jan Willem.
  gaat zeker doen
 • 17 Sep 2021 om 18:12
  En nu je sterke kant laten zien en volop je inzetten op marketing en sponsoring. Succes Jan Willem.
Sunday 5 December 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›