Brüggenwirth reageert: ''De kritiek van supporters was terecht''

3
Brüggenwirth reageert: ''De kritiek van supporters was terecht''

FC Twente won afgelopen weekend in eigen huis met 1-0 van FC Utrecht en Jan-Willem Brüggenwirth kampte na afloop met gemengde gevoelens. De algemeen directeur was blij met het resultaat, maar beseft dat er nog voldoende verbeterpunten zijn. 

"Robin Pröpper maakte opnieuw een fantastische goal", blikt hij terug in zijn wekelijkse nieuwsbrief op de clubsite. "Mooi daarbij is dat in die wedstrijd maar liefst vier spelers uit de opleiding van de club in de basis stonden: Mees Hilgers, Wout Brama, Ramiz Zerrouki en Daan Rots. Daarnaast kwamen Jesse Bosch en Casper Staring als invaller in de ploeg", aldus Brüggenwirth.

Toch toont hij zich ook kritisch. "Afgelopen week is er veel aandacht geweest voor smerige stoeltjes, supporters in het uitvak en de ‘stroeve’ catering op sommige plekken in het stadion. De kritiek van supporters was terecht. Het is aan ons om deze problemen op te lossen. Daar zijn we druk mee bezig en we verwachten dat we de problemen voor de eerstvolgende thuiswedstrijd inderdaad hebben opgelost."

3 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 18 Sep 2021 om 09:24
  • Quote van 17 Sep 2021 om 12:57
   Die smerige stoeltjes zijn geen goede PR voor FC Twente
  Het word toch opgelost? Wat is het probleem dan
 • 17 Sep 2021 om 23:08
  Wat heeeeel erg slecht is dat Twente het eerst afdoet als dat het niet kan alles is schoongemaakt. Als je zo omgaat met je Supporters dan is dat pas pr
 • 17 Sep 2021 om 12:57
  Die smerige stoeltjes zijn geen goede PR voor FC Twente
Sunday 5 December 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›