Jans roemt Vitesse: ''Dus ze worden er alleen maar sterker op''

2
Jans roemt Vitesse: ''Dus ze worden er alleen maar sterker op''

FC Twente neemt het zondag in de Gelredome op tegen Vitesse, dat donderdagavond nog met 0-2 wist te winnen op bezoek bij het Sloveense Mura. Trainer Ron Jans is onder de indruk van de Arnhemmers en verwacht een lastige wedstrijd. 

“In de competitie heeft Vitesse nog niet geweldig gespeeld dit seizoen, maar je ziet dat er nog veel rek in de ploeg zit", legt hij uit op de website van zijn werkgever. "Vitesse heeft de laatste weken niet in een vaste samenstelling gespeeld, maar er komen bij hen steeds meer spelers terug, dus ze worden er alleen maar sterker op", aldus Jans, die blij is dat FC Twente nu een nagenoeg fitte selectie heeft.

Alleen Kik Pierie, Vaclav Cerny en Jody Lukoki zijn voorlopig nog uitgeschakeld. “We hebben vandaag voor het eerst met iedereen op het veld gestaan. Het is mooi dat de spelers weer moeten knokken voor een plek", vervolgt de oefenmeester. "We konden met een grote groep werken en dan kun je ook meer keuzes maken, dat is altijd prettig voor een trainer. Het was een goede week”, besluit Jans tevreden. 

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 17 Sep 2021 om 16:07
  • Quote van
   Deze quote is verwijderd.
  En oosterwolde heeft ook een mooie dag. Tekent een nieuwe contract to 2024 en voor selectie oranje.
 • 17 Sep 2021 om 15:47
  Jans haal het niet in je hoofd om Ilic op te stellen en flikker Troupee er ook uit. Anders zijn we volstrekt kansloos.
Sunday 5 December 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›