Pröpper: ''Dan zal het vies tegenvallen aan einde van seizoen''

0
Pröpper: ''Dan zal het vies tegenvallen aan einde van seizoen''

Robin Pröpper is na vijf wedstrijden de verrassende clubtopscorer van FC Twente. De verdediger wist al viermaal het net te vinden, maar waarschuwt de fans van de Tukkers.

"Ik hoop niet dat iedereen zulke hoge verwachtingen krijgt", zegt de Arnhemmer in gesprek met De Gelderlander. "Want dan zal het vies tegenvallen aan het einde van het seizoen. Kijk naar mijn statistieken (bij Heracles en De Graafschap zeven goals in zes jaar tijd, red.). Ik ben een verdediger, geen spits. Ik heb geen idee hoe dit nu gebeurt. Alles valt goed. Ik kom op het juiste moment op de goede plaats."

Pröpper scoorde zondag tweemaal tegen Vitesse. "Een Arnhemmer die de Airbornewedstrijd wint, dat is meestal goed", grapt hij. "Maar nu even niet. Dit is voor mij ook een speciale wedstrijd. Ik heb een jaar bij Vitesse in de opleiding gezeten. De hele familie komt uit Arnhem. Hartstikke mooi om hier te staan. Alleen zijn we nu bij Twente blij."

Door de zege sluit FC Twente aan bij de subtop. "Wat dit dan zegt? We kunnen ons meten met Vitesse en FC Utrecht. We hebben kwaliteit. Maar de weg is ook nog erg lang, hè. Kijk, het is mooi om hier nu als doelpuntenmaker te staan. Maar ik kijk ook naar ons voetbal. Dat moet echt nog beter", aldus Pröpper.

Foto: NESImages.nl

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 5 December 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›