AZ-trainer Jansen: ''Met die intentie gaan wij naar FC Twente''

0
AZ-trainer Jansen: ''Met die intentie gaan wij naar FC Twente''

AZ reist donderdag als nummer zeventien van de Eredivisie af naar FC Twente. AZ-trainer Pascal Jansen hoopt in De Grolsch Veste het tij te keren, maar zag FC Twente afgelopen weekend winnen bij Vitesse.

"Een knap resultaat", zegt Jansen op de officiële website van AZ. "Als je met 1-4 wint bij Vitesse, dan heb je het goed gedaan. Dat is een moeilijke tegenstander. FC Twente heeft ook dit seizoen weer een aantal spelers aangetrokken die van een prima niveau zijn. Voor ons een mooie uitdaging om onszelf met hun te meten."

AZ verloor zelf met 3-2 bij Heracles Almelo door een tegendoelpunt in blessuretijd. "Wij hebben een behoorlijke dreun in Almelo gekregen. Wij willen niets liever dan dat herstellen en met die intentie gaan wij ook naar Enschede", aldus Jansen, die tegen FC Twente niet kan beschikken over de geschorste Jordy Clasie.

De oefenmeester sluit meer wisselingen echter niet uit. "Dat zal moeten blijken", geeft hij aan. "Ik heb een behoorlijke selectie tot mijn beschikking, met 21 spelers en vier keepers. Wij stellen de mensen op waarmee wij denken te winnen. Dat zal donderdag niet anders zijn."

Jansen maakt zich nog geen zorgen ondanks de matige start. "De wedstrijden die we hebben gespeeld hebben een eigen verhaal. De tegenstanders moeten sublieme goals maken om ons op de knieën te krijgen. Dat zijn dingen waar je mee te maken hebt. Dat verlangt dus nog méér van ons om aan de andere kant van de streep te komen. Dat is de realiteit.”

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 5 December 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›