Jansen deelt complimenten uit: ''FC Twente is altijd leuk''

4
Jansen deelt complimenten uit: ''FC Twente is altijd leuk''

Johnny Jansen kijkt uit naar de wedstrijd van SC Heerenveen tegen FC Twente. De Tukkers verkeren in een goede vorm, maar de serie overwinning hoopt SC Heerenveen af te kunnen stoppen.

"Het wordt gewoon weer een gevecht aankomende zondag. Alle wedstrijden zijn belangrijk natuurlijk, maar Twente is altijd leuk. Omdat het aan elkaar gewaagd is, van hetzelfde niveau, dat daagt gewoon uit. Dat zijn gewoon prachtige potten man", begint Jansen bij de Leeuwarder Courant.

SC Heerenveen kan volgens Jansen wat leren van het verloren duel met Feyenoord. "Met name in de intensiteit waarop Feyenoord zijn dingen doet, dat vind ik wel heel leuk om te zien. In de top gaat het steeds meer over de intensiteit en daar moeten we stappen in maken."

"Is dat reëel? Nou ja, in sommige gevallen denk je: daar kan nog een stapje bij, maar in andere gevallen is dit gewoon de max", vervolgt hij. "Maar daar willen we wel naartoe met z’n allen. Ik vind dat wij tegen Feyenoord ook intensiteit getoond hebben, ik vind dat we daar weer beter in zijn geworden."

Wat vindt Jansen van FC Twente? "Ze strijden met elkaar en dat is een enorme kwaliteit. Ze hebben de laatste wedstrijden gewonnen en dat is knap. Ze scoren in de laatste minuten en winnen, dat zegt wel iets over de mentaliteit van de ploeg."

4 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 26 Sep 2021 om 13:29
  • Quote van 26 Sep 2021 om 12:33
   Everink bassis? kijk op zn inst
  bassis plek voor hem
 • 26 Sep 2021 om 12:33
  Everink bassis? kijk op zn inst
 • 26 Sep 2021 om 12:33
  Everink bassis? kijk op zn inst
 • 26 Sep 2021 om 12:12
  Schakel die twee Volendammers uit en je gaat met 3 punten naar Enschede!
Sunday 24 October 2021
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›