VIDEO | Joël Drommel gaat gruwelijk in de fout tegen Willem II

5
VIDEO | Joël Drommel gaat gruwelijk in de fout tegen Willem II

Het was zaterdagmiddag niet het duel van Joël Drommel, de wedstrijd tussen PSV en Willem II. De oud-doelman van FC Twente blunderde voor het eerst in Eindhoven opzichtig.

De Eindhovenaren stonden na een uur spelen gelijk tegen Willem II (1-1). PSV zette aan en hoopte op de treffer die het elftal van Roger Schmidt op voorsprong zou zetten, maar het tegenovergestelde gebeurde.

De voormalig doelman van FC Twente verkeek zich compleet op een schot van Ché Nunnely, dat na een matige reflex in het doel eindigde. Dankzij de 2-1 nederlaag verloren de Eindhovenaren binnen een week tijd maar liefst tweemaal.

5 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 26 Sep 2021 om 16:52
  Gebeurt Drommel veel te vaak ieder seizoen. Is gewoon geen topper. SubTop eredivisie is zijn plafond.
 • 26 Sep 2021 om 05:44
  Hij heeft, zoals bijna alle keepers, elke wedstrijd zijn "momentje". Zolang als daar geen goal uit voortkomt, is er niets aan de hand. Maar komt daar regelmatig een doelpunt uit, dan krijg je al gauw het stempel van "slechte keeper". Terwijl het meestal een kwestie van geluk is. Niemand is perfect, maar zolang die "momentjes" niet opvallen, ben je een held. Het blijft een kwestie van details!
 • 26 Sep 2021 om 05:11
  Ben heel erg blij met Unnerstall, maar Drommel is nog steeds onze jongen. Ik hoop zo erg dat hij ook bij PSV het niveau kan halen dat hij zovaak bij ons haalde.
 • 25 Sep 2021 om 21:00
  Dat overkomt elke (top) keeper wel eens een keer. Maar ik denk wel dat FC Twente met de keepers ruil Unerstall tegen Drommel en ook nog eens een miljoenenbedrag toe een van de beste deals van de laatste jaren heeft afgesloten. Wel denk ik dat Drommel hier alleen maar sterker van gaat worden en een van de aller beste keepers van Nederland zal gaan worden.
 • 25 Sep 2021 om 20:29
  Helaas voorlopig voor hem de laatste wedstrijd onder de lat verwacht ik.
Sunday 24 October 2021
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›