Ten Voorde: ''Een speler die FC Twente goed zou kunnen gebruiken''

1
Ten Voorde: ''Een speler die FC Twente goed zou kunnen gebruiken''

Leon ten Voorde ziet Ramiz Zerrouki zich ontwikkelen tot een goede speler. De seizoensstart van de middenvelder was echter niet perfect te noemen.

"Zerrouki werd weer een beetje de oude", doelt Ten Voorde bij De Ballen Verstand op het duel met AZ. "Ik denk dat Zerrouki echt beter speelt met Brama naast hem. Hij stuurt hem. Zonder Brama heb ik het gevoel dat hij alles wil doen voor de ploeg en zichzelf een beetje voorbij holt. Brama houdt de ploeg wat meer bij elkaar."

Tijjani Reijnders van AZ zou volgens Ten Voorde een goede speler zijn voor Zerrouki om mee samen te spelen. "De eerste helft werd bij AZ het spel gemaakt door Reijnders. Hij komt uit de opleiding van FC Twente. Hij bepaalde het spel en zorgde ervoor dat AZ de dominerende partij was. Tot mijn grote verbazing is hij in de tweede helft gewisseld", aldus de clubwatcher.

Ten Voorde is echter fan van de middenvelder. "Ik zat naar hem te kijken en hij is nou echt een speler die FC Twente zo goed zou kunnen gebruiken. Hij is zo technisch en neemt de wedstrijd ook op handen op basis van techniek. Bij AZ is hij niet zeker van een basisplaats."

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 26 Sep 2021 om 13:27
    Goede speler idd, maar ligt tot medio 2025 vast dus kansloos