VIDEO | Samenvatting: FC Twente Vrouwen verliest topper van PSV

1
VIDEO | Samenvatting: FC Twente Vrouwen verliest topper van PSV

PSV heeft de topper in de Eredivisie vrouwen gewonnen van FC Twente. Zondagmiddag werd het 2-1 voor de Eindhovenaren.
 
FC Twente Vrouwen kwam hierbij op voorsprong. Zij scoorden vanaf de strafschopstip. Fenna Kalma benutte de buitenkans, nadat Mandy van den Berg de strafschop veroorzaakte. Van Lunteren trok de stand weer gelijk door zelf vanaf de stip te scoren. 
 
Na een half uur spelen kwam PSV op voorsprong. Rechtsback Anika Rodriguez kopte bij de tweede paal de door Amalie Thestrup voorgezette bal binnen: 2-1. FC Twente probeerde nog terug te komen, maar zag haar kansen vruchteloos eindigen.

PSV - FC Twente 2-1: 7. Kalma 0-1 (pen.), 23. Van Lunteren 1-1 (pen.), 30. Rodriguez 2-1.

Opstelling FC Twente Vrouwen: Nienhuis, Van Es, Ypema (66' Kaptein), Dijkstra, Olislagers, Giesen, Kalma, Teulings (66' Stolze), Van Dooren, Casparij, Van der Wal (56' B. Jansen).

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 28 Sep 2021 om 07:50
    Het vertrouwen lijkt weg. Behoorlijk knullig verdedigen bij Twente en kansen niet benutten. Het niet plaatsen voor hoofdrondes CL lijkt nog steeds door te spelen en dat zou niet mogen bij dit team. Wel vreemd dat als je kampioen van Nederland bent dat je dan nog zo’n omweg naar de hoofdrondes CL hebt en dat er daarna niet minimaal een ander Europees toernooi is. De Europese en financiële beloning voor het kampioenschap van Nederland is dus in feite nul.