Jans heeft opstelling klaar: ''Puzzel was niet zo moeilijk''

0
Jans heeft opstelling klaar: ''Puzzel was niet zo moeilijk''

FC Twente kan vrijdagavond in de uitwedstrijd tegen FC Groningen geen beroep doen op Giovanni Troupée en Julio Pleguezuelo. De twee verdedigers kampen met lichte blessures.

Troupée heeft klachten aan zijn bovenbeen en miste eerder al het duel met SC Heerenveen. "Het is niet ernstig, na de interlandbreak is hij weer beschikbaar", laat trainer Ron Jans weten in gesprek met TC Tubantia. Troupée wordt tegen FC Groningen vervangen door Luca Everink, die tegen SC Heerenveen zijn basisdebuut maakte.

Pleguezuelo viel nog in tegen SC Heerenveen, maar raakte maandag geblesseerd bij een duel met de reserves van FC Twente. Jans maakt zich echter geen zorgen. "We nemen geen risico met hem. Het is een kleine blessure", aldus de oefenmeester.

Jans wil nog niet zeggen met welke elf namen hij vrijdag gaat aantreden tegen FC Groningen, maar de trainer heeft na vier zeges niet veel redenen om veel te veranderen. "Wij hebben de puzzel gelegd, en die was niet zo moeilijk. Voor ons is de puzzel waar Groningen mee gaat beginnen een stuk lastiger", doelt hij op de afwezigen bij FC Groningen.

Vermoedelijke opstelling FC Twente: Unnerstall; Everink, Hilgers, Pröpper, Sadílek/Smal; Brama/Sadílek, Zerrouki, Vlap; Rots, Van Wolfswinkel en Limnios.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 5 December 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›