Nijhuis geniet van Jans: ''Veel mensen vinden dat hij lastig is''

0
Nijhuis geniet van Jans: ''Veel mensen vinden dat hij lastig is''

Ron Jans vierde deze week zijn 63ste verjaardag. De trainer van FC Twente zit goed in zijn vel na vier overwinningen op rij, merkt clubwatcher Tijmen van Wissing.

"Het is altijd een dagkoers bij Ron Jans", lacht Van Wissing bij De Oosttribune. "Als het een periode heel slecht gaat, dan is hij toch wat korzelig. Nu is hij echt de vrolijkste man om te interviewen en dan is het ook een welbespraakte man."

Scheidsrechter Bas Nijhuis herkent dat wel. "Dat is wel Ron Jans. Veel mensen zeggen dat hij heel lastig is als hij verloren heeft, maar dat is ook hoe je je normaal zou voelen als je veel wedstrijden verliest. Hij is altijd wel: what you see is what you get", aldus Nijhuis, die nooit problemen heeft met Jans. "Nee joh, echt absoluut niet. Hij kan zich wel laten horen langs de lijn... Maar Ron is een goede kerel."

"Hij kan wel vervelend zijn", vult Van Wissing aan. "Maar dat hoort er ook een beetje bij, vind ik. Je moet scheidsrechters wel een beetje bespelen. Zeker die lulletjes lampenkatoen die als vierde official langs de lijn staan."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 5 December 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›