VIDEO | Rutten en Heubach praten over successeizoen FC Twente

0
VIDEO | Rutten en Heubach praten over successeizoen FC Twente

Aanstaande woensdag is op ESPN een nieuwe aflevering van Teamgenoten te zien, die in het teken staat van FC Twente. Met Fred Rutten, Jeroen Heubach en Romano Denneboom blikt Jan Joost van Gangelen terug op seizoen 2007/2008.

FC Twente is na de verrassende vierde plaats in seizoen 2006/2007 onder Fred Rutten vastbesloten om zich definitief in de subtop te vestigen. Voorzitter Joop Munsterman heeft grootse plannen: het stadion wordt gedurende het seizoen flink uitgebreid en ook de selectie ondergaat in de zomer van 2007 een flinke kwaliteitsinjectie.

Van Gangelen duikt in het jaar dat de Eredivisie 65 jaar bestaat in het rijke archief van de hoogste voetbalcompetitie in Nederland voor het derde seizoen van Teamgenoten. Iedere woensdag om 19.15 uur brengt hij drie spelers samen om terug te blikken op een bijzonder seizoen uit de Eredivisie-geschiedenis. Bepalende spelers vertellen hoe de chemie was binnen de groep en halen herinneringen op aan het memorabele voetbaljaar.

Komende woensdag kijkt Van Gangelen met toenmalig FC Twente-trainer Fred Rutten en spelers Jeroen Heubach en Romano Denneboom terug op het seizoen 2007/2008 van FC Twente.

Update, donderdag 7 oktober: ESPN heeft de uitzending inmiddels online gezet via Youtube. 

Foto: ESPN/The Media Brothers

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 5 December 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›