Lukoki kijkt elke wedstrijd: ''Zijn revalidatie gaat heel goed''

0
Lukoki kijkt elke wedstrijd: ''Zijn revalidatie gaat heel goed''

Virgil Misidjan is inmiddels gerevalideerd van zijn blessure. Jody Lukoki zit echter nog altijd in het revalidatieproces. De aanvaller spreken veel met elkaar.

"Ik heb bijna elke dag contact met Jody. Zijn revalidatie gaat heel goed. Dat volg ik natuurlijk, omdat ik ook een blessure had. Hij komt elke thuiswedstrijd kijken en dat maakt me toch wel gelukkig", vertelt hij in gesprek met 1Twente Enschede.

Lukoki is wel vaak in het stadion en voelt zich niet slecht. "Ondanks dat hij er voetballend niet bij kan zijn, is hij er toch nog bij. Na de wedstrijd juichen we ook met zijn allen en dan is hij er ook bij. Ik vind het heel jammer voor hem en heel sneu, maar het gaat heel goed met hem."

Komt een hereniging er nog aan? "Voordat hij hier naar toe kwam hebben we er ook samen over gesproken. We dolden ook: stel je voor, wij samen. Toen hij echt hier naartoe kwam zei hij: we kunnen samen hele mooie momenten meemaken. Toen hij geblesseerd raakte dacht ik ook: shit. Ik hoop dat we alsnog mooie dingen gaan meemaken samen, daar ga ik wel vanuit."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!