Overzicht | Uitslagen FC Twente/Heracles Academie: slechts 1 zege

0
Overzicht | Uitslagen FC Twente/Heracles Academie: slechts 1 zege

De FC Twente/Heracles Academie heeft inmiddels alle uitslagen van de jeugdelftallen online gezet. Daaruit blijkt dat FC Twente/Heracles O18 op het trainingscentrum in Hengelo met 3-1 heeft gewonnen van de leeftijdsgenoten van Feyenoord.

Drie elftallen, waaronder FC Twente/Heracles O16, speelden gelijk. Trainer Olivier Amelink toonde zich echter realistisch na het duel met De Graafschap. “We hebben de hele wedstrijd keihard gewerkt. De houding was goed en ik ben tevreden over het bewaken van de onderlinge afstanden", blikt hij terug. "Het was goed om te zien dat we onszelf overeind konden houden en in de wedstrijd wisten te blijven. Gezien de verhouding in kansen hebben we een punt gewonnen", besluit Amelink, die Mats Rots de 1-0 zag maken. 

Daan Jalving zag FC Twente/Heracles O13 afgelopen weekend met 0-1 verliezen van de leeftijdsgenoten van FC Groningen. “We begonnen sterk aan de bal en wisten op de juiste momenten vooruit te spelen”, vertelt Daan Jalving. “We vonden diepte, waardoor we enkele keren voor het doel van FC Groningen konden komen. Daarmee werden we ook echt gevaarlijk", vertelt hij. "De houding in het verdedigen was goed en we gaven druk in hoge intensiteit. Het is jammer dat de jongens zichzelf niet hebben weten te belonen met doelpunten. Maar die komen wel, ik zie dat we stappen maken", besluit Jalving. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!