''We moeten stappen maken in ons spel, met name in de afronding''

0
''We moeten stappen maken in ons spel, met name in de afronding''

FC Twente/Heracles Onder15 heeft zondag een punt meegenomen uit Rotterdam. De ploeg van trainer/coach Wouter Stronks had het tegen Excelsior moeilijk en pakte slechts een punt.

"We speelden de eerste helft tegen een in positieve zin agressief Excelsior", vertelt Wouter Stronks in gepsrek met de FC Twente/Heracles Academie. "De tegenstander was fel in het duelleren en daagde ons uit de bal snel rond te laten gaan. We hadden moeite de vrije man op het middenveld en voorin te vinden. Het lukte niet diepte te creëren, waardoor ons spel statisch werd." 

De tweede helft was echter goed. "We kregen zes grote kansen, maar wisten er daarvan helaas maar één te benutten. Ik ben tevreden over de verbetering in de tweede helft. Maar we moeten wel kritisch blijven, die kansen moeten er gewoon in. Dat heeft te met meerdere factoren te maken. De bezetting voor het doel, een bepaalde rust in het afronden maar ook het gunnen van een doelpunt aan je medespelers. We moeten stappen maken in ons spel op de helft van de tegenstander, met name in de afronding."

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!