''Misidjan wilden we graag behouden, maar hij was te duur''

0
''Misidjan wilden we graag behouden, maar hij was te duur''

FC Twente versterkte zich afgelopen zomer met Virgil Misidjan. De vleugelaanvaller werd transfervrij overgenomen van PEC Zwolle en daar waren ze in de provinciehoofdstad van Overijssel niet zo blij mee.

Trainer Art Langeler wijt de slechte competitiestart aan verschillende oorzaken. "Zo hadden we lange tijd een incompleet team, omdat we door omstandigheden geen aanvallers konden strikken", laat de trainer weten aan De Stentor. "Dat was heel vervelend. Je wilt een team opbouwen. Zodat je kan presteren. Dat lukte niet, omdat we het in één linie moesten doen met jongens die niet in vorm waren of nog niet goed genoeg zijn."

Langeler zag ook dat een geldkwestie een rol speelt. "Voor een deel. Virgil Misidjan wilden we graag behouden, maar hij was simpelweg te duur. Verder kozen jongens met wie in gesprek waren voor grotere clubs", aldus de oefenmeester, die niet vindt dat hij de lat te hoog legt.

"Mijn netwerk is ook 'hoog', dat is PSV en Oranje", geeft hij aan. "Maar dat betekent niet dat er helemaal geen geld was, zoals weleens wordt gesuggereerd. We hebben wel degelijk spelers gehaald. Maar we hebben niet het budget van clubs als FC Twente, FC Groningen en SC Heerenveen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!