Limnios verliest met Griekenland: ''Hij maakte het verschil''

5
Limnios verliest met Griekenland: ''Hij maakte het verschil''

Griekenland heeft dinsdagavond in Solna met 2-0 verloren op bezoek bij Zweden. Emil Forsberg en voormalig Willem II-aanvaller Alexander Isak namen de twee treffers voor hun rekening en Dimitrios Limnios kwam (pas) na 84 minuten binnen de lijnen. 

De aanvaller van FC Twente kon een nederlaag echter niet voorkomen. Voormalig FC Twente-trainer John van 't Schip baalde na afloop van het teleurstellende resultaat. "Ik blijf maar denken aan de eerste 45 minuten…', sprak hij na afloop tijdens de persconferentie. "We kregen grote kansen en speelden goed. We hebben Zweden absoluut niet in de wedstrijd laten komen", aldus Van 't Schip. 

Alexander Isak maakte het verschil volgens de oefenmeester. "Dat kan je wel zeggen ja. Op dit niveau zijn de details cruciaal", legt hij uit. "Wij missen onze kansen, hij niet. Hij kreeg een penalty mee en maakte de tweede goal. Hij is echt een getalenteerde speler en hij maakte het verschil in de tweede helft", besluit van 't Schip, die met Griekenland na zes WK-kwalificatieduels op een derde plek staat. Het verschil met koploper Zweden bedraagt nu maar liefst zes punten, terwijl Spanje tweede staat met vier punten meer.

FC Twente-verdediger Dario Dumic kwam dinsdagavond niet in actie. Hij zag zijn ploeg met 1-1 gelijk spelen op bezoek bij Oekraïne door doelpunten van Yarmolenko en Ahmedhodzic. Bosnië-Herzegovina staat na zes wedstrijden op een vierde plek in groep D met 7 punten en de achterstand op koploper Frankrijk bedraagt al vijf punten. Ook Oekraïne (9 punten, maar wel een wedstrijd meer) en Finland (8 punten) staan nog boven Bosnië-Herzegovina. 

 

5 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 13 Oct 2021 om 18:23
  • Quote van 13 Oct 2021 om 15:13
   Goede headline jonguh!!!
  Voetbalzone praktijken hiero
 • 13 Oct 2021 om 15:13
  Goede headline jonguh!!!
 • 13 Oct 2021 om 12:57
  Die Isak en Forsberg zijn wel echt heerlijke spelers
 • 13 Oct 2021 om 12:48
  Wat een titel ????
 • 13 Oct 2021 om 12:48
  Wat een titel ????