Wagelaar 'waarschuwt' talent: ''Die komt er voorlopig niet in''

1
Wagelaar 'waarschuwt' talent: ''Die komt er voorlopig niet in''

FC Twente speelde vorige week donderdag in de Grolsch Veste een oefenwedstrijd tegen Cercle Brugge, maar de Belgen wisten met 0-1 te winnen. René Wagelaar toont zich realistisch.

"Ik hoorde dat het middenveld, met Bosch en Vlap... die hebben geen bal goed geraakt", vertelt de zaakwaarnemer bij VoetbalTijd. "Dus dat is natuurlijk wel schrijnend als je er in wil komen. Vlap heeft nog wat tijd nodig, want die heeft een jaar niet gespeeld", vervolgt Wagelaar over de Anderlecht-huurling. 

"Maar Bosch is wel echt op het tweede plan nu, dat kun je wel merken", constateert hij. "Die komt er voorlopig niet meer in op deze manier. Want je moet het in zo'n wedstrijd wel laten zien", besluit Wagelaar over de middenvelder, die vorig seizoen nog een basisplaats had bij de ploeg van trainer Ron Jans. 

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 13 Oct 2021 om 17:15
    Bosch heeft voetbaltechnisch beperkingen, maar zet je 'm in een Brama rol (balafpakken, storen, inleveren) dan heb je aan Bosch gewoon een goede dienende speler die veel vuil werk kan en wil opknappen. Gouden mentaliteit die gozer.
    Overigens is zo'n oefenwedstrijd natuurlijk gewoon ruk. Vlap gaat niet op 100% spelen, zal duels uit de weg gaan. Onze jeugd staat natuurlijk tegen een ploeg te spelen die tegen Genk en Eupen, de nummer 5 en 1 van Belgie, krap verliezen. Niet zo over zeiken dus.