Unnerstall beter dan Drommel? ''Hebben ze echt super gedaan''

1
Unnerstall beter dan Drommel? ''Hebben ze echt super gedaan''

Joël Drommel zat tijdens de laatste twee interlands van Oranje op de tribune. Jeroen Heubach begrijpt dat wel en stelt dat de Tukkers er goed aan hebben gedaan om de keeper naar PSV te laten vertrekken. Vervanger Lars Unnerstall presteert vooralsnog uitstekend.

"Dat is de keuze die bondscoach maakt. Ik ken (Mark, red.) Flekken eerlijk gezegd niet. De rest van de keepers die er nu staan vind ik beter dan Drommel. Ik vind Unnerstall ook beter. Het is een goede keeperswisseling, denk ik. Voetballend vind ik Drommel beter, maar qua keepen en tegenhouden is Unnerstall... Ik denk dat Unnerstall meer punten pakt dan Drommel", vertelt hij in gesprek met VoetbalTijd.

Ook René Wagelaar sluit zich daarbij aan. "Ja, honderd procent. Dat heb ik al vanaf het begin gezegd. Ze hebben een goede deal gedaan, super", reageert hij. "Bij FC Groningen-uit was hij ook echt goed. Hij is eigenlijk altijd goed. En dat voetballende gedeelte, moet dat allemaal wel direct? Het is toch genoeg zo? Doe mij Unnerstall maar en vier miljoen in de zak. Unnerstall kan met gemak nog vier jaar mee, tuurlijk." 

 

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 15 Oct 2021 om 12:52
    Klopt allemaal. Unnerstall is op dit moment inderdaad beter. Maar vergeet niet dat Drommel nog jong is (als keeper) en nog zal groeien. Zowel in kwaliteit als in waarde. Unnerstall gaat misschien nog wel vier jaar mee, maar is dan niets meer waard. Financieel niet en onder de lat niet. Als je dan de vergelijking met Drommel maakt, ziet de balans er waarschijnlijk heel anders uit. Dus Twente zou er goed aan doen om nu al uit te kijken naar een jonge keeper met potentie, en die op te leiden. Zodat er direct iemand klaar staat als Unnerstall "met pensioen" gaat.
Saturday 30 October 2021
16:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›