Wagelaar: ''Als ik FC Twente was, had ik die rechtsback gepakt''

6
Wagelaar: ''Als ik FC Twente was, had ik die rechtsback gepakt''

Noah Fadiga speelt momenteel een uitstekend eerste deel van het seizoen namens Heracles Almelo. De 21-jarige vleugelverdediger had echter ook elders in Twente kunnen spelen.

FC Twente had de back, die in het verleden voor FC Volendam speelde, ook kunnen vastleggen. René Wagelaar ziet dat als een gemiste kans. "Ik vind Noah Fadiga sowieso een goede aankoop. Die had ik als ik FC Twente was toentertijd ook al gepakt als rechtsback", vertelt hij in gesprek met VoetbalTijd.

Wagelaar is lyrisch over de jongeling. "Ik vind hem echt heel erg goed". Ook zijn jonge leeftijd zorgt ervoor dat hij zich nog veel kan ontwikkelen. "Daar zit ook nog heel erg veel rek in", besluit hij. Fadiga werd vorig jaar door Heracles Almelo weggeplukt bij Club Brugge, dat hem een jaar verhuurde aan FC Volendam.

Foto: Screenshot VoetbalTijd

6 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 15 Oct 2021 om 08:40
  Mooooaaaaahhh Praatpaal Harrie trekt zijn broodmuil ook weer eens open
 • 14 Oct 2021 om 20:06
  Fadiga heeft destijds zelf voor Heracles gekozen. Blijkbaar vond hij die aanbieding interessanter.
 • 14 Oct 2021 om 19:03
  Inderdaad een goede back. Maar ja, gemiste kans.....Tja, we hadden destrijds misschien ook wel een Ronaldo, Messi Pogba, of weet ik veel wie kunnen scouten....allemaal gemiste kansen....
 • 14 Oct 2021 om 18:16
  Hij heeft altijd belangen maar los van dat. Twente mag geen transfersommen betalen. Dat weet deze irritante man heel goed.
 • 14 Oct 2021 om 18:04
  die gast wil zich op een slimme manier binnen likken !Preekt voor eigen ikke
 • 14 Oct 2021 om 17:24
  Wederom de vraag: spreekt hier de makelaar, of spreekt hier een objectieve liefhebber. Deze man met meerdere petten op hoort niet op dit podium te staan in mij beleving. Wiens belangen behartigt hij nou eigenlijk?