VIDEO | Van binnenuit: Misidjan verliest; spelers in pak gehesen

0
VIDEO | Van binnenuit: Misidjan verliest; spelers in pak gehesen

FC Twente bereidt zich deze week voor op de thuiswedstrijd tegen Willem II. Bij de Enschedeërs is de sfeer uitstekende na de prima competitiestart.

Dat is ook te zien in onderstaande video van FC Twente TV met exclusieve beelden van binnenuit. Dinsdag zaten de spelers van FC Twente in de gym op het Trainingscentrum in Hengelo. Er werd volop gedanst, maar ook gewerkt aan stabiliteit en kracht. Daarna stond er een veldtraining op het programma.

Aan het einde van de oefensessie namen assistent-trainer Jeffrey de Visscher, Luka Ilic, Daan Rots en Virgil Misidjan het tegen elkaar op in een afwerkoefening. Nadat De Visscher en Rots scoorden, lag de druk volledig bij Misidjan die heel fraai raak schoot. "Ga mij niet uitdagen, ja. Ik heb geen zin om te dansen", grapt de aanvaller, die uiteindelijk toch verliest.

's Avonds werden de spelers in een kostuum gehesen en presenteerde de selectie zich in De Grolsch Veste aan de sponsoren van FC Twente. Ook de FC Twente Vrouwen toonden zich op het podium. De avond werd gepresenteerd door Toine van Peperstraten.

Foto: NESimages.nl

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 30 October 2021
16:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›