VIDEO | Samenvatting: FC Twente speelt gelijk tegen Willem II

FC Twente heeft vandaag in eigen huis weer niet weten te winnen. In haar Eredivisietreffen met Willem II werd er teleurstellend met 1-1 gelijkgespeeld.

De eerste helft leverde direct in de beginfase de nodige kansen op. Vooral Willem II leek veel aanspraak te maken op de openingstreffer, maar miste de kansen. Ook FC Twente kon via Queensy Menig op voorsprong komen, maar ook hij wist niet te scoren. Daarna zakte het tempo in en wisten beide ploegen amper nog gevaarlijk te worden. Ruststand: 0-0.

De tweede helft werd er wél gescoord. Op aangeven van Luciano Narsingh rondde Jesse Bosch na iets meer dan een uur spelen uitstekend af. De VAR controleerde het doelpunt nog op eventueel buitenspel, maar de treffer bleef staan. Ook Willem II scoorde, de Tilburgers profiteerden via Pavlidis slim van een ongelukkige terugspeelbal van Godfried Roemeratoe. In het restant van de wedstrijd werden er nog amper grote kansen gecreëerd.