FC Twente-supporters krijgen lof: ''Een prachtig visitekaartje''

0
FC Twente-supporters krijgen lof: ''Een prachtig visitekaartje''

FC Twente hoopt dat de supporters zich de komende week gedragen. Er zijn landelijk extra maatregelen getroffen om het aantal incidenten terug te brengen.

"Betaald voetbal is topsport en topamusement, rivaliteit geeft hier een extra dimensie aan maar deze rivaliteit kent wel duidelijke grenzen", laat algemeen directeur Jan-Willem Brüggenwirth weten op de officiële website van FC Twente.

"Nadat we de supporters bijna een jaar hebben moeten missen, hebben we dit seizoen de wedstrijden in De Grolsch Veste door volledige bezetting weer als (bijna) het ‘oude normaal’ kunnen ervaren", vervolgt de bestuurder. "We hebben intense wedstrijden beleefd met heerlijke voetbalmomenten en helaas ook enkele incidenten."

Brüggenwirth doet een oproep aan de FC Twente-supporters. "Laten we de positieve ambiance en veiligheid die we hier in De Grolsch Veste kennen bewaken en koesteren, evenals de unieke sfeer bij uitwedstrijden. Het is prachtig dat de uitvakken tot de nok toe gevuld zijn en die positieve steun is een prachtig visitekaartje vanuit FC Twente", besluit hij.

Foto: NESimages.nl

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 5 December 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›