Vraagtekens bij NEC voor duel met FC Twente: twee Denen ontbreken

2
Vraagtekens bij NEC voor duel met FC Twente: twee Denen ontbreken

NEC heeft zorgen in aanloop naar de thuiswedstrijd tegen FC Twente. De Nijmegenaren missen waarschijnlijk twee Denen, dat meldt Omroep Gelderland.

Mikkel Duelund en Magnus Mattsson ontbraken vrijdag op de groepstraining van NEC. Mattsson, die individueel trainde, raakte vorige week geblesseerd in aanloop naar de derby tegen Vitesse (0-1 nederlaag). Dueland werd gewisseld met een blessure en trainde helemaal niet mee. "De vraag is hoe trainer Rogier Meijer het op gaat lossen", schrijft de regionale omroep.

Dirk Proper lijkt een logische optie, maar hij werd dit seizoen door een blessure even teruggeworpen. Als Meijer afstapt van het systeem met vijf verdedigers, kan hij kiezen voor een extra aanvaller. Pedro Ruiz viel in tegen Vitesse en zou een mogelijkheid kunnen zijn, maar trainde vrijdag ook niet mee. Ook Joep van der Sluijs ontbrak op de training. Ali Akman lijkt terug te keren in de basis.

Volgens De Gelderlander ontbreken Mikkel Duelund, Magnus Mattsson en Joep van der Sluijs zondag sowieso. Achter de naam van Pedro Ruiz staat nog een vraagteken. De krant verwacht dat Akman op de bank blijft en Proper een basisplek krijgt.

Vermoedelijke opstelling NEC volgens Omroep Gelderland: Branderhorst; Van Rooij, Marquez, Barreto, Odenthal, El Karouani; Schöne, Bruijn; Okita, Akman, Tavsan.

Vermoedelijke opstelling NEC volgens De Gelderlander: Branderhorst; Van Rooij, Barreto, Márquez, Odenthal, El Karouani; Schöne, Proper, Bruijn; Okita, Tavsan.

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 22 Oct 2021 om 13:53
    fantastisch, die Duelund kan lekker ballen en Matsson volgens mij ook geen slechte
  • 22 Oct 2021 om 13:35
    Heel fijn dat deze 2 er niet bij zijn.
Sunday 5 December 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›