Meijer blikt vooruit: ''Valt mij op dat FC Twente enorm stug is''

0
Meijer blikt vooruit: ''Valt mij op dat FC Twente enorm stug is''

Rogier Meijer verwacht zondagmiddag een lastige wedstrijd voor NEC bij FC Twente. De trainer van de Nijmegenaren weet dat de Tukkers in eigen huis nog ongeslagen is.

FC Twente wist Ajax in eigen huis op 1-1 te houden en won van FC Utrecht en AZ. "Het valt mij op dat Twente enorm stug is", zegt Meijer in gesprek met De Gelderlander. "Ze zijn een aantal keer vroeg op voorsprong gekomen en waren daarna in staat om het dicht te houden."

"Ze schromen niet om ver in te zakken", vervolgt de trainer van NEC. "Ik vind dat wij daar moeten proberen te voetballen. Met durf. Over de grond. Eigenlijk wat we een beetje tegen Vitesse hebben nagelaten."

NEC verloor afgelopen weekend in eigen huis de derby van Vitesse met 0-1. Daarbij waren ongeregeldheden en stortte een tribune in, wat na heeft gedreund in Nijmegen. "Wij hebben geprobeerd om het vooral over voetbal te hebben, maar dat is niet makkelijk, want elke dag is er wel iets. Dan kun je beter het journaal niet kijken. Maar het is echt vervelend", aldus Meijer tegenover Omroep Gelderland.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 5 December 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›