Hengelman treft Mihaylov: ''Ik zei dat hij niet meer zo dik was''

0
Hengelman treft Mihaylov: ''Ik zei dat hij niet meer zo dik was''

Nick Hengelman speelde zondag met zijn nieuwe club FC Pirin Blagoevgrad tegen Levski Sofia en daar stond voormalig FC Twente-doelman Nikolay Mihaylov onder de lat. Hengelman kreeg uiteindelijk drie doelpunten om zijn oren: 3-0. 

"Bij die laatste goal ging ik niet vrijuit, maar ik geloof dat ze best tevreden waren", vertelt hij op de website van Tubantia. "De tegenstander schoot negentien keer op het doel, dan weet je het wel. We kregen geen poot aan de trapper", aldus Hengelman, die voor de aftrap nog even met Mihaylov sprak. 

"Hij herkende me nog wel. Het was leuk om elkaar even de hand te schudden, maar het was kort. We maakten een babbeltje van niks", legt hij uit. "Ik zei dat hij er goed uitzag en niet meer zo dik was, haha. We hadden destijds bij FC Twente niet echt een klik of zo", geeft Hengelman toe. 

"Het was niet zo dat we bij elkaar de deur plat liepen. Hij is wel een grote meneer hier, is ook de aanvoerder van Levski. Ik neem aan dat hij wist dat ik hier had getekend, het stond in de media en hij is goed bevriend met de jongen die nu tweede keeper is", besluit de keeper uit Glanerbrug. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 5 December 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›