De Mos: ''Maak me wel zorgen over de wedstrijd tegen FC Twente''

1
De Mos: ''Maak me wel zorgen over de wedstrijd tegen FC Twente''

PSV neemt het zaterdag in eigen huis op tegen FC Twente, maar Aad de Mos verwacht een moeilijke wedstrijd voor de club uit Eindhoven. De ploeg van trainer Roger Schmidt ging zondagmiddag hard onderuit op bezoek bij koploper Ajax: 5-0.

"Ik zie structureel problemen", vertelt De Mos in gesprek met Rik Elfrink, verslaggever van het Eindhovens Dagblad. "Er zijn altijd weer ruimtes achterin, ze scoren moeilijk en misschien komt er weer een keeper (Unnerstall, red.) die hier geweldig is", constateert hij. 

"Ze hebben (bij PSV, red.) niet de finesse die Ajax heeft om een muur kapot te spelen. Niet de individuele acties, niet de doordachte een-tweetjes en niet de fantastische techniek. Dat zit niet in dit PSV, dus ik maak me wel zorgen over de wedstrijd tegen Twente", aldus De Mos.

"Het moet er echt volle bak op zijn en hopelijk scoren ze dan snel", vervolgt hij. "Het beste medicijn zou zijn als ze met 3-0 of 4-0 zouden willen en dan kunnen ze weer op naar de Europa League", besluit De Mos, die daarmee doelt op de uitwedstrijd tegen AS Monaco. 

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 26 Oct 2021 om 07:18
    Komt helemaal goed Aad. Geen zorgen. FC Twente is er meester in om kapot gespeelde ploegen weer even flink in het zadel te helpen.
Sunday 5 December 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›