Drommel op de bank bij PSV? ''Dat moment komt steeds dichterbij''

2
Drommel op de bank bij PSV? ''Dat moment komt steeds dichterbij''

Joël Drommel is momenteel alles behalve een zekerheidje bij PSV. Clubwatcher Marco Timmer verwacht dat Drommel zijn basisplaats namelijk kwijt gaat raken.

De journalist van Voetbal International is na de 5-0 nederlaag van PSV bij Ajax duidelijk: "Keeper Drommel is nog absoluut geen puntenpakker voor PSV gebleken en is meer en meer een zeer onzekere factor in het doel. Tegen PSV kreeg Remko Pasveer vijf ballen tussen de palen, er ging er geen één in. Drommel kreeg te maken met zeven shots on target en moest vijf keer vissen", weet hij in gesprek met Voetbal International.

Hij keert namelijk maar weinig ballen. "Van alle keepers in de Eredivisie heeft Drommel met 45,2 het laagste slagingspercentage van zijn reddingen. Op basis van de expected goals tegen had Drommel bijna tien doelpunten tegen mogen hebben. Het zijn er liefst zeven meer."

De voormalig keeper van FC Twente zou daardoor wel eens spoedig op de bank kunnen belanden. "Het moment dat Schmidt gaat ingrijpen en zijn doelman wisselt komt steeds dichterbij."

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 26 Oct 2021 om 09:28
    3,5 miljoen en Unnerstall, hij voelt zoooo lekker. Bedankt Joël!!!
  • 26 Oct 2021 om 05:03
    Precies wat ik zondag dacht bijna elke kans is een goal bij Drommel!
Sunday 5 December 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›