Ten Voorde: ''Zo'n stadion is denk ik geen nadeel voor FC Twente''

0
Ten Voorde: ''Zo'n stadion is denk ik geen nadeel voor FC Twente''

FC Twente gaat woensdagavond op bezoek bij de amateurs van OSS'20. Het duel wordt gespeeld in het Frans Heesen Stadion van TOP Oss.

"Ze spelen in de Derde Divisie", vertelt clubwatcher Leon ten Voorde bij De Ballen Verstand. "Ze zitten bij HSC'21 in en schakelden in de vorige ronde HSC uit. Het is wel een bijzonder verhaal, want die ploeg stond voordat corona kwam echt dik bovenaan."

"Ze hadden geloof ik wel vijftien of twintig punten voorsprong, maar toen werd de competitie stopgezet", vervolgt hij. "Daardoor liepen zij promotie naar de Tweede Divisie mis. Ze hebben nog een rechtszaak aangespannen, maar hebben niet gewonnen."

Ten Voorde ziet voldoende pluspunten voor FC Twente. "Het is een voordeel voor FC Twente dat het in een stadion is, al willen ze niet graag op kunstgras spelen. Maar anders heb je zo'n hobbelig amateurveldje met gras. In zo'n stadion is denk ik geen nadeel voor FC Twente. Vorig jaar werd FC Twente in de eerste ronde uitgeschakeld door De Graafschap, dus ze hebben in het bekertoernooi nog wel iets goed te maken."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 5 December 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›