Van Wolfswinkel krijgt kritiek: ''Kan me ook nog niet bekoren''

3
Van Wolfswinkel krijgt kritiek: ''Kan me ook nog niet bekoren''

FC Twente ging zondagmiddag in eigen huis onderuit tegen NEC. Spelersmakelaar René Wagelaar is kritisch op de ploeg van trainer Ron Jans.

"Ik heb twee voldoendes gegeven en dat zijn Hilgers en Unnerstall", begint Wagelaar bij VoetbalTijd. "De rest zakte ver door het ijs. De buitenspelers heb ik niet gezien. Later toen Misidjan erin kwam werd het gevaarlijk. Cleonise was ook gevaarlijk. Ik zou in het vervolg starten met Misidjan en Cleonise."

"Vlap...", vervolgt Wagelaar zijn kritiek. "Hij lacht wel en staat iedere keer bij de scheidsrechter te wijzen, maar raakt ook geen bal. Troupée is één en al onrust achterin. Oosterwolde heeft, nadat hij eruit lag met corona, geen goede wedstrijd meer gespeeld. Jans heeft wel een hoop werk te doen."

De spelersmakelaar is ook nog niet te spreken over Ricky van Wolfswinkel, die tot dusverre vier keer scoorde in de Eredivisie. "Van Wolfswinkel zou ik nog heel even laten staan, maar als die zo blijft spelen zou ik ook Ugalde erin doen als hij fit is. Van Wolfswinkel kan me ook nog echt niet bekoren", aldus Wagelaar.

3 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 27 Oct 2021 om 10:05
    Hij heeft hier een duidelijke punt ,de technische staf moest zonodig uitgebreid worden maar zie na al die weken nog weinig vooruitgang heeft Jans geen overleg met de beide heren anders hadden die hem er wel op kunnen wijzen dan onze vriend Flap er wel eens mocht banken
  • 27 Oct 2021 om 09:09
    Elke week een van de mindere spelers nog niet echt versterking

  • 26 Oct 2021 om 19:54
    Sadilek ook zeker voldoende!
Sunday 5 December 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›