Glanerbrug komt met 'rood' bier: ''Zijn wel fans van FC Twente, hè?''

1
Glanerbrug komt met 'rood' bier: ''Zijn wel fans van FC Twente, hè?''

De supportersvereniging van FC Twente uit Glanerbrug heeft een nieuw biertje uitgebracht: inclusief reclamespot én Erik Dijkstra, die bijdraagt aan de video. 

Een roodblond biertje, maar met een lokale tint. "Het gezeefde en gekookte water uit de Glanerbeek dat tijdens het brouwen is toegevoegd maakt het bier écht van Glanerbrug", vertelt Joffrey Vogelzang, voorzitter van SV Glanerbrug, in gesprek met TC Tubantia

"Daarmee ervaar je bij elke slok van De Glanerbrugger het enige echte eigenzinnige karakter van Glanerbrug." Het biertje is roodblond met een reden: "We zijn wel een supportersvereniging van FC Twente, hè?"

Vooralsnog ligt het nog niet in de supermarkten. "We hebben duizend liter gebrouwen. Natuurlijk is het biertje verkrijgbaar bij de slijterij van Henk-Jan, maar we gaan hem ook via lokale horeca verkopen", aldus Vogelzang.

De voice-over in de video is van Erik Dijkstra. "Erik heeft het helemaal gratis voor ons gedaan". De uiteindelijke opbrengsten hebben een speciale bestemming. "We hopen uiteindelijk zo'n 500 euro over te houden aan de verkopen van het bier. De opbrengsten gaan naar een goed doel."

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 25 Nov 2021 om 14:53
    Leuk spotje! Kom niet uit glanerbrug. maar kan dit wel waarderen :)
Sunday 5 December 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›