Ten Voorde: ''Ik vond het ook een penalty, in alle objectiviteit''

1
Ten Voorde: ''Ik vond het ook een penalty, in alle objectiviteit''

FC Twente won afgelopen weekend met 0-1 van Sparta. Een penalty bleek de beslissing, die na inmenging van de VAR pas gegeven werd. Leon ten Voorde stelt dat het een terechte penalty was.

"Als je door de Twentse bril kijkt zeg je ja, als je door een Spartaanse bril kijkt zeg je nee. Ik vond het ook een penalty, in alle objectiviteit. De discussie is altijd: als de bal al weg is, moet je dan nog fluiten?", vertelt Ten Voorde in gesprek met De Ballen Verstand van TC Tubantia.

Michel Vlap werd, volgens hemzelf, belemmerd bij zijn schietkans. "Vlap zei dat hij niet vol kon uithalen omdat die speler al komt inglijden. Die verdediger van Sparta; dat is wel een hele onhandig en domme actie. Ik denk dat het een penalty is, terecht", besluit hij. 

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 23 Nov 2021 om 11:55
    Snap nog steeds de discussie niet mensen als Derksen die zeggen geen penalty wat Vlap had de bal al geschoten! Wat gebeurd er als de keeper van Sparta de bal vast heeft en Unerstal besluit om in zijn 16m een sliding te maken op de benen van de spits van Sparta, dan is het toch een penalty voor Sparta en zelfs rood voor unerstal? Ik snap echt NIETS van deze discussie?
Sunday 5 December 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›